Wednesday, 21 December 2016

~ M00D CUTI ~

Kon'nichiwa...
hehe...

 Lagi 2 hari nak cuti panjang sampai Tahun Baru 2017 baru masuk keje balik,
bayangkan hampair 2 minggu cuti...

 🐝 Yahooooooo❣❣❣❣ 😘 🐝

 tapi hari nie mood keje dah tak de sebab otak dah fikir nak cuti je... 

Hmmmm....~ 😔😔😔

yang paling menyedihkan,
time nk cuti time tu la keje belambak masuk,
nak urgent plak tu...  adehhh....

Sedih... Pedih... Pedih...   

time cuti nnt pon bukn dapat duduk senang lenang...
ade keje lg yang kene buat...

saya ambil tempahan untuk buat "Guest Book" buatan tangan sendiri. 
 
- Macam nie -

Tapi ini pemulaan,belum siap sepenuhnya...

Nanti mase cuti panjang akan saya siapkan dan 
saya akan postkan macam mane & cara-cara saya buat Guest Book buatan tangan sendiri.


~ Jumpa Lagi... ~

 

   

3 comments:

orkid azura said...

nice blog... btw, done follow ur blog

nrlsyhrhms said...

dari segment

http://nrlsyhrhms.blogspot.my/2016/12/bloglist-tahun-baru-2017.html

done follow you :)

Wawa Ashihara said...

hai... jom join cabaran 31 hari ni! ada special gift buat yg bertuah tau! join sambil bersantai update entry :)

http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger.html

 
Copyright 2016-2017 ©All Right Reserved by rikochikatodain